Wild zwijn en varkensvlees met gemberwijn en perzik
★
★
★
★
★
Een recept van Carol Beckerman en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 151 in 500 slowcooker recepten .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- bloem
- champignons
- everzwijn
- gemberwijn
- knoflook
- kruidnagel
- laurier
- maïzena
- olijfolie
- peper
- perzik uit blik
- peterselie
- rode wijnazijn
- rozemarijn
- runderbouillon
- runderbouillonblokje
- salie
- tijm
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- varkensschouder
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.