Giorgio Locatelli en Lisa Linder - Made in Sicily

Made in Sicily

recepten & verhalen

Een boek van Giorgio Locatelli en Lisa Linder

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Made in Sicily, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het nieuwe, langverwachte boek van de onvolprezen meester van de moderne Italiaanse keuken. Ontdek met Giorgio de culinaire rijkdom van Sicilië, bekend om zijn sinaasappels, citroenen, olijfbomen, wijngaarden en overdaad aan groenten. Met vele regionale recepten, maar ook achtergronden en portretten van lokale koks, vissers en boeren.

Giorgio Locatelli is een van Engelands bekendste Italiaanse chefs. Hij begon in 2002 zijn restaurant Locanda Locatelli in Londen, dat met een Michelinster werd bekroond. Zijn eerste boek, Made in Italy werd alom geprezen als hét nieuwe standaardwerk over de Italiaanse keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, caciocavallo, ei, kippenbouillon en pecorino

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :

Cassata Siciliana - Ricotta cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, chocoladechips, fijne tafelsuiker, gekonfijt fruit, maraschino, marsepein, pistache, poedersuiker, ricotta en sponge cake

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Made in Sicily :

Pignolata - Siciliaanse snoepjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, kaneelpoeder, marsala, sinaasappelbloesemhoning en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
snoep / vegetarisch