Giorgio Locatelli

We hebben 6 boeken van Giorgio Locatelli waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Giorgio Locatelli? Registreren is gratis!

Boeken van Giorgio Locatelli

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Giorgio Locatelli

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Orara a scapece - Escabeche van zeebaars

Ingrediënten:
bloem, gele rozijnen, knoflookolie, olijfolie, pijnboompitten, prezzemoli e aglio, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijnazijn, zeebaarsfilet, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bijgerecht uit Made in Sicily :

Salsa verde - Groene saus

Ingrediënten:
azijn, eidooier, gezouten ansjovis, gezouten kappertjes, groene olijven, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, bladpeterselie, witbrood, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Kwartelstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, kwartel, olijfolie, pancetta, sjalot, tomatenpuree en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bijgerecht uit Made in Sicily :

Garnalenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, garnalenkoppen en -schalen, knoflook, olijfolie, peterseliestelen, tomatenpuree, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto ai carciofi - Artisjokrisotto

Ingrediënten:
baby-artisjokken, boter, carnaroli-rijst, citroensap, kippenbouillon, boter, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Alle recepten van Giorgio Locatelli