Ragù de cinghiale - Wildzwijnragu
★
★
★
★
★
Een recept van Giorgio Locatelli.
U vindt dit recept op pagina 351 in Made in Italy .
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- warme sauzen
Ingrediënten
- bleekselderij
- knoflook
- marinade voor wildzwijn
- olijfolie
- pepers
- plantaardige olie
- rozemarijn
- salie
- gezeefde tomaten
- tomatenpuree
- ui
- wildzwijnschouder
- wortel
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.