Coda di rospo in salsa di noce e agrodolce di capperi - Zeeduivel met walnoot en zoetzure saus van kappertjes
★
★
★
★
★
Een recept van Giorgio Locatelli.
U vindt dit recept op pagina 426 in Made in Italy .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- giorgios vinaigrette
- kapperappeltjes
- olijfolie
- peper
- plantaardige olie
- rucola
- snijbiet
- walnootpasta
- witte wijnazijn
- zeeduivelstaart
- zoetzure saus van kappertjes
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.