Pere cotte al vino rosso e bianco - Gepocheerde peer in rode en witte wijn
★
★
★
★
★
Een recept van Giorgio Locatelli.
U vindt dit recept op pagina 524 in Made in Italy .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / dessert
- Soort:
- fruit
Ingrediënten
- fijne tafelsuiker
- frangipanechips
- kaneelijs
- kaneelstokje
- kardemompeulen
- kruidnagel
- mascarponeijs
- peren
- rode wijn
- steranijs
- vanilleijs
- witte wijn
- zandkoekjes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.