Pere cotto e crude con zabaione a moscato - Sabayon van muskaatwijn met rauwe en gekookte peer

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 526 in Made in Italy .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / dessert
Soort:
saus/dressing/jus / fruit / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ham-bladerdeegspiesjes

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Bladerdeegstengels

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Kaasstengels

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Driekoningentaart

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken