Sorbetto di menta, frutto della passione e sciuma di coco - Muntsorbet, passievruchtgelei en kokosschuim

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 535 in Made in Italy .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / dessert
Soort:
fruit / vegetarisch / ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Karakter Rotterdam: biologisch, lokaal en in het seizoen

Een recept uit Isabel

Kokosmakroontaart

delicious. magazine - 2010-01

Piña Colada, Würzige Ananaschutney mit Kokosschaum / Piña Colada, kruidige ananaschutney met kokosschuim

Een recept uit Johan Lafer - Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen

Cashew-kokossalsa

delicious. magazine - 2009-11