Aspergerisotto met Hollande garnalen
★
★
★
★
★
Een recept van Janneke Vreugdenhil.
U vindt dit recept op pagina 71 in Eten en zo .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- risotto / rijst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- graanjenever
- hollandse garnalen
- olijfolie
- oude kaas
- peterselie
- risottorijst
- roomboter
- sjalot
- witte asperge
- witte wijn
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.