Stroperspot - poacher´s pot

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 57 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Schots
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Volaille en gelée à l'estragon - Gevogelte met dragon in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Rehrücken im Sjalotten-Rotwein-Sud - Reerug met sjalotten-rode wijnjus

Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Wildfond

Een recept uit  - Sauce schule

Rehrücken in Schocoladensauce - Reerug in chocoladesaus

Een recept uit  - Sauce schule