Stroperspot - poacher´s pot

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 57 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Schots
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rehspiesschen mit Zimt auf Selleriecreme - Reespiesje met kaneel en knolselderijcrème

Een recept uit  - Gewürze Special, Wunderbare Orientküche

Volaille en gelée à l'estragon - Gevogelte met dragon in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Rehrücken Baden-Baden mit Rotweinsauce, Preiselbirnen und sautierten Pfifferlinge - Reerug Baden-Baden met rode wijnsaus, gesauteerde cantharellen en peren met vossenbessen

Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Hirschspiesse mit Apfel und Bacon / Hertenspies met appel en bacon

Een recept uit  - Das große Weinachts-Extra, 33 Rezepte: Von Festmenüs bis Wintergrillen