Gevulde braadkip - howtowdie
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 57 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Schots
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten
- braadkip
- broodkruim
- kippenbouillon
- kippenlever
- kruidnagel
- melk
- nootmuskaat
- room
- spinazie
- ui
- zout
- zwarte peper
- zwarte peperkorrels
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.