Rendierragout van de Samen - Bidos
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 115 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Noors
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Ingrediënten
- aardappel
- azijn
- boter
- kruidnagelpoeder
- laurierblad
- rendiervlees
- ui
- vleesbouillon
- wildfond
- witte peper
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.