Gebraden ganzenlever - libamaj

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 217 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Hongaars
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Oie braisée aux marrons - Gesmoorde gans met een vulling van kastanje en worstjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Cassoulet

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Gebakken ganzenlever

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Oie braisée aux marrons - Gesmoorde gans met een vulling van kastanjes en worstjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken