Tiroolse beignets - tiroler krapfen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 255 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Gang:
bij de koffie
Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding / frituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chocoladetaart

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Jamtaartjes

Een recept uit Tessa Couperus

Fool’s gold loaf

Een recept uit  - #watetenwevandaag

Jamtaart van gemengd fruit

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie