Broodmaaltijd voor wijnboeren
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 287 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Duits
- Gang:
- lunch
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- augurk
- bloedworst
- boter
- bruinbrood
- gekookte ham
- jachtworst
- knoflook
- kwark
- leverworst
- mosterd
- rauwe ham
- worst
- zilveruitjes
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.