Gebraden kalfsschenkel - abgebräunte kalbshaxe

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 296 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Soup de pois chices - Marokkaanse kikkererwtensoep

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Kalfsjus

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Stufato di vitello con salvia - Kalfsstoof met salie en rode wijn

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Kalfsvlees en worst aan pennen met salie en witte wijn

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken