Kalfsjus
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 116 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Soort:
- saus/dressing/jus
Ingrediënten
- arrowroot
- bouquet garni
- deglaçage
- gevogeltepoten
- kalfsbotten
- kalfsschenkel
- olie
- peperkorrels
- ui
- water
- wortel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.