Pichelsteinse maaltijd - pichelsteiner topf
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 308 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten
- aardappel
- kalfsvlees
- knolselderij
- nootmuskaat
- rundermerg
- rundvlees
- savooiekool
- schapenvlees
- ui
- varkensvlees
- verse peterselie
- vleesbouillon
- wortel
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.