Pichelsteinse maaltijd - pichelsteiner topf

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 308 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pot-au-feu

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Kalfslever, gebakken, met sjalottenjus en aardappel-appelpuree

delicious. magazine - 2010-12

Gebraiseerde kalfswang met puree van Yukon Gold, serranoham en zwarte truffel en truffelsaus

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Terrine van aardappel, kalfsvlees en katenspek

Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen