Kalfslever, gebakken, met sjalottenjus en aardappel-appelpuree
U vindt dit recept op pagina 78 in delicious. magazine - 2010-12 .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Saure Kalbsleber mit Schalottensauce, Kartoffelplätzchen, geschmorten Feigen und Bohnengemüse - Zure kalfslever in sjalottensaus met aardappelschijfjes, gesmoorde vijgen en bonen

Gemarineerde kalfslever - iscas com elas

Kalbsleber Berliner Art auf Kartoffelpüree mit eigelegten Perlzwiebel, glacierten Äpfeln und Apfelchips - Kalfslever op Berlijnse wijze op aardappelpuree met parelui, geglaceerde appel en appelchips

Ossenhaas, lever & bacon

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!