Kalfslever, gebakken, met sjalottenjus en aardappel-appelpuree

U vindt dit recept op pagina 78 in delicious. magazine - 2010-12 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gemarineerde kalfslever - iscas com elas

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Kalbsleber Berliner Art auf Kartoffelpüree mit eigelegten Perlzwiebel, glacierten Äpfeln und Apfelchips - Kalfslever op Berlijnse wijze op aardappelpuree met parelui, geglaceerde appel en appelchips

Een recept uit  - Deutsche Küche

Saure Kalbsleber mit Schalottensauce, Kartoffelplätzchen, geschmorten Feigen und Bohnengemüse - Zure kalfslever in sjalottensaus met aardappelschijfjes, gesmoorde vijgen en bonen

Een recept uit  - Deutsche Küche

Ossenhaas, lever & bacon

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!