Leipzigse ratjetoe - leipziger allerlei
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 309 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch / groente
Ingrediënten
- asperges
- bloemkool
- boter
- erwten
- gedroogde morieljes
- meel
- melk
- room
- sperziebonen
- verse peterselie
- vleesbouillon
- wortels
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.