Tartare di saure (horsmakreel tartaar)
★
★
★
★
★
Een recept van Ko Sliggers.
U vindt dit recept op pagina 84 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- aperitief
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- basilicum
- citroensap
- citroenzest
- extra vierge olijfolie
- kerstomaat
- knoflook
- peper
- peterselie
- horsmakreel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.