Ko Sliggers

We hebben 2 boeken van Ko Sliggers waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ko Sliggers? Registreren is gratis!

Ko Sliggers (1952) is een illustere ontwerper in het Nederlandse landschap. In 1979 studeerde hij cum laude af aan de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost te Breda, waarna hij direct aan het werk ging bij Studio Dumbar. Later werkte hij als zelfstandig ontwerper en gaf les op diverse kunstacademies.

Begin jaren negentig had hij genoeg van de ontwerpwereld en besloot – tijdelijk – iets anders te doen. Hij volgde een opleiding tot kok en werkte in diverse restaurants in Nederland (Dudok, Loos), Frankrijk en Italië. Toch begon het ontwerpersbloed na een aantal jaar weer te kriebelen. met Anthon Beeke werkte hij aan verschillende projecten en rolde zo langzaam weer terug in het vak van vormgever.

Momenteel is Sliggers verbonden aan de Wereldtentoonstelling van 2015. Hiervoor verzorgt hij de grafische vormgeving van één van de Italiaanse hoofdpaviljoens in Milaan.

Boeken van Ko Sliggers

Recepten van Ko Sliggers

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Alle recepten van Ko Sliggers