Raviolone di ricotta e spinaci (raviolone van ricotta en spinazie)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 119 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Prosciutto and Melon "Raw Egg"

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Bladerdeegstengels

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Custardsaus

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Advocaatschuim

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken