Pane ca'meusa (broodje milt)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 215 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Risoni met citroen-pepergarnalen

delicious. magazine - 2010-10

Citroen-pepergarnalen met risoni

delicious. magazine - 2010-10

Salicorne sautée / Gesauteerde zeekraal

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Zalm met pesto (uit de oven)

Een recept uit Betina Oostveen