Tom Aikens en John Lawrence-Jones - Zilt

Zilt

het ultieme viskookboek

Een boek van Tom Aikens en John Lawrence-Jones

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Zilt, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het ultieme viskookboek

Een verantwoorde, duurzame maar vooral bijzonder smakelijke kijk op vis!
Tom Aikens wordt gezien als een van de meest originele en getalenteerde chef-koks van Engeland. Hij heeft een passie voor vis, maar ziet ook dat we de laatste decennia onverantwoord met vis zijn omgegaan. Zijn missie
is te laten zien dat er met heel veel soorten vis heerlijk kan worden gekookt en niet alleen met de vertrouwde en daardoor vaak bedreigde soorten.
Zilt bevat een geweldige verzameling van meer dan 200 eenvoudig te maken recepten, die veel indruk zullen maken. Vispaté, rauwe en gemarineerde vissalades, gegrilde, gebakken, gestoomde en gepocheerde vis; alle
bereidingswijzen komen langs en uiteraard worden de soepen en sauzen niet vergeten. Het boek bevat tevens een speciaal gedeelte over het schoonmaken van verse vis, en ruim 40 pagina’s informatie over alle vissoorten op alfabet. Met recht mag dit boek het ultieme viskookboek worden genoemd, en hét boek voor een nieuwe generatie (thuis)koks, die rekening willen houden met de
wereld om ons heen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken