Glaasje met drie bereidingen van pompoen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 28 in Puur Maasland .

Gang:
amuse

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tomatenwater

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Lasagne van gepekelde en gerookte konijnenrug met kokos, zalf van pistache en schuim van kardemom

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Knolselderijwater

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Venkelwater

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken