Lasagne van gepekelde en gerookte konijnenrug met kokos, zalf van pistache en schuim van kardemom

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 67 in The Last Waltz .

Gang:
voorgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zwartewoudtaart in Dessertglaasjes

Een recept uit  - Desserts met natuurlijke suikers

Warme mousse met truffelsap

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Gepocheerde zalm met drop

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Warme parmezaannoedels met asperges, prosciutto, kwartelei en truffelschuim

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken