P. van Doveren en T. le Duc - Nederlandse editie - Sergio een culinair object

Nederlandse editie - Sergio een culinair object

Een boek van P. van Doveren en T. le Duc

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Nederlandse editie - Sergio een culinair object, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Sergio Herman werd in 2005 de volgende kok in Nederland met 3 michelinsterren achter zijn naam.
Dit werkelijk wonderschone boek bestaat uit 3 delen. Een verhaal over Sergio waarin met behulp van zwart-wit fotografie zijn dynamische leven wordt weergegeven; Een catalogus waarin zijn gerechten zijn afgebeeld waardoor zijn kunstwerken als zodanig worden weergegeven; Tot slot een kleiner boekje waarin de receptuur staat, een boekje wat eenvoudig mee de keuken in kan. De 3 delen zitten in een box.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken