Jean Anthelme Brillat-Savarin en J.-A. Brillat-Savarin - Het wezen van de smaak

Het wezen van de smaak

overpeinzingen van een 19de eeuwse fijnproever

Een boek van Jean Anthelme Brillat-Savarin en J.-A. Brillat-Savarin

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het wezen van de smaak, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De meest geciteerde schrijver op culinair gebied is zonder twijfel Brillat-Savarin. In 1826 verscheen zijn Physiologie du Goût. Het is een gastronomisch, cultureel en literair werk, een unieke combinatie van overpeinzingen, anekdotes en herinneringen. Het gaat over de geneugten van de dis: hoe men eet, wanneer men eet, waarom men eet.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken