Bleekselderij met rundergehakt 'om de riist te laten zakken' (Jia Chang Rou Mo Qin Cai)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 194 in De echte Chinese keuken thuis .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Loempia's, verse (Chun Juan)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Geroerbakte bleekselderlj met gemarineerde biefstuk

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Loempia met flinterdunne reepjes groente met mosterdoliedresslng

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Alledaagse geroerbakte gemarineerde kip met lichte sojasaus (Xiao Jian Ji)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis