Dumplingvulling van Chlnese kool en varkensgehakt
★
★
★
★
★
Een recept van Fuchsia Dunlop.
U vindt dit recept op pagina 300 in De echte Chinese keuken thuis .
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- pasta/noodles
Ingrediënten
- bouillon
- chili-olie
- chinese kool
- chinkiangazijn
- dumplingvellen
- ei
- gember
- sesamolie
- shaoxingwijn
- sojasaus
- varken
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.