Bagels uit new York
en ook nog een paar donuts
Een boek van Marc Grossman en Hallie Burton
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Bagels uit new York, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Bagels zijn kleine, ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de perfecte bagel en variaties erop (met sesamzaad, met noten, met kruiden).
Je kunt ze op talloze manieren beleggen, bijvoorbeeld met roomkaas in allerlei smaken, of met knapperige rode ui, pickles, taugé of alfalfa, maar ook met heerlijke smeersels als pesto, hummus of bonendip. Daarbovenop komt dan zalm, kaas of bijvoorbeeld roerei. Overigens is het ook mogelijk om een bagel zoet te beleggen: met Nutella, jam of vers fruit.
Tenslotte vind je in dit boek nog enkele recepten voor overheerlijke donuts!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.