Anijsbouillon of -saus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 196 in De Smaakbijbel .

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zalm in babi pangangstijl

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Pittige pompoen

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Gebakken eendeborst met bloedsinaasappel en steranijs

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Gemarmerde eieren

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag