Gezouten kabeljauw en kekererwten
★
★
★
★
★
Een recept van Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros.
U vindt dit recept op pagina 46 in Piri piri & sardientjes .
- Keuken:
- Portugees
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Ingrediënten
- bleekselderij
- citroensap
- gedroogde kekererwten
- gezouten kabeljauw
- knoflook
- laurierblad
- olijfolie
- paprikapoeder
- peterselie
- piri piri poeder
- rode wijnazijn
- ui
- wortel
- zoet paprikapoeder
- zout
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.