Kleingemaakte gezouten kabeljauw met tomaten en uien
★
★
★
★
★
Een recept van Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros.
U vindt dit recept op pagina 154 in Piri piri & sardientjes .
- Keuken:
- Portugees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- gezouten kabeljauw
- knoflook
- koriander
- laurier
- olijfolie
- piri piri olie
- piri piri poeder
- tomaat in blik
- ui
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.