Gemarineerde ansjovis - boquerones en vinagre

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 29 in Moro .

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Boquerón, kapperappel en piquillopeper

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Salsa verde

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Ansjovis

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Ansjovis-sinaasappel-peterseliesaus

Een recept uit  - 101 ballen