P. Tryde

We hebben 2 boeken van P. Tryde waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Tryde? Registreren is gratis!

Boeken van P. Tryde

Recepten van P. Tryde

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Turks brood

Ingrediënten:
bloem, fijn zeezout, gedroogde gist, olijfolie en water

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Taartbodem van zoet korstdeeg

Ingrediënten:
boter, eidooier, poedersuiker en tarwebloem

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Saffraanrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, berberis, boter, gekarameliseerde uien, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, pistachenoten, saffraandraadjes, water, yoghurt, zeezout, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Kwartel gebakken in Turks brooddeeg met pistachesaus

Ingrediënten:
bloem, citroen, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, gemalen groene kardemom, gemalen komijn, knoflook, kwartel, olijfolie, oranjebloesemwater, pistachenoten, verse bladpeterselie, verse munt, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Harira

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, chana dhal, citroen, citroensap, fijn griesmeel, gemberpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, koenjit, lamsnek, lamsschenkel, nootmuskaat, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, verse koriander, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Asperges - esparragos

Ingrediënten:
asperge, basterdsuiker, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro:

Kabeljauw uit de oven met tahinsaus

Ingrediënten:
citroensap, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, tahinpasta, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Salade met gestoofde kruiden

Ingrediënten:
bladspinazie, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, rucola, saladecress, vegetarisch niervet, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht / basisrecept uit Moro:

Gistbrood

Ingrediënten:
bloem, fijn zeezout, gedroogde gist en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Gegrilde kwartel met rozenblaadjes

Ingrediënten:
citroensap, gemalen kaneel, gemalen komijn, knoflook, kwartel, olijfolie, rozenblaadjesjam, rozenwater, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / wild en gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Aubergines met knoflook, munt en Spaanse peper

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, olijfolie, rode spaanse peper, rode-wijnazijn, verse munt, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro:

Amandeltaart met oloroso - tarta de Santiago

Ingrediënten:
amandelen, citroenrasp, citroensap, ei, fijne suiker, kaneelstokje, membrillo, oloroso sherry, boter, sinaasappelrasp en taartbodem

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Harissa

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gemalen karwijzaad, gemalen komijnzaad, knoflook, piquillopepers, rode spaanse peper, rode-wijnazijn, tomatenpuree, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder, zwarte peper en zwart komijnzaad

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Alioli

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, scharrelei, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Zuurdeegkweek

Ingrediënten:
bloem, rode druiven en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood en broodgerecht / beslag/deeg
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Kastanjesoep met chorizo - sopa de castañas

Ingrediënten:
bakchorizo, bleekselderij, gedroogde rode spaanse peper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, spaanse ui, tamme kastanje, tomaat, verse tijm, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Briks met krab

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gemalen komijn, harissa, knoflook, krab, krabvlees, rode spaanse peper, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, warka, zeezout, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Tunesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / frituur
Alle recepten van P. Tryde