P. Tryde

We hebben 2 boeken van P. Tryde waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Tryde? Registreren is gratis!

Boeken van P. Tryde

Recepten van P. Tryde

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Rode bieten-soep met zwarte komijn

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie, rode biet, rode-wijnazijn, spaanse ui, verse bladpeterselie, water, yoghurt, zeezout, zout, zwarte komijn en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Yoghurtsaus met granaatappel

Ingrediënten:
granaatappel, knoflook, verse bladpeterselie, yoghurt, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Knoflooksoep - sopa de ajo

Ingrediënten:
bakchorizo, brood, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, scharrelei, verse tijm, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:

Steurgarnalen in gekruide tomatensaus met karwij

Ingrediënten:
gedroogde rode spaanse peper, groene paprika, karwijzaad, knoflook, olijfolie, poedersuiker, pruimtomaten uit blik, steurgarnalen, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Fattoush

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflookteen, komkommer, lente-ui, pita, radijs, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, za'atar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Zuurdeegkweek

Ingrediënten:
bloem, rode druiven en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood en broodgerecht / beslag/deeg
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht / basisrecept uit Moro:

Gistbrood

Ingrediënten:
bloem, fijn zeezout, gedroogde gist en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Witte gazpacho - ajo blanco

Ingrediënten:
blanke amandelen, ijswater, knoflook, muskaatdruiven, olijfolie, oud witbrood, sherryazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Lamsmarinade - Spaanse marinade

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rode-wijnazijn, verse tijm, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Eendenborst met granaatappelsiroop

Ingrediënten:
eendenborst, granaatappelsiroop, kaneelpoeder, olijfolie, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Varkensrillettes - manteca colorada

Ingrediënten:
buikspek, fino sherry, knoflook, laurierblad, varkensrugspek, venkelzaad, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Pilav met tuinbonen en dille

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, gemengde specerijen, griekse yoghurt, knoflook, lente-ui, melk, tuinbonen, verse bladpeterselie, verse dille, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Turks
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Sperziebonen met kaneel en yoghurt

Ingrediënten:
jonge sperziebonen, kaneelpoeder, knoflook, melk, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Gegrilleerde sardientjes - sardinas a la parilla

Ingrediënten:
citroen, groene olijven, knoflook, sardines, sinaasappelrasp, verse bladpeterselie en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Turlu turlu

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen piment, groene paprika, kikkererwten, knoflook, korianderzaad, raapje, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gepocheerde kip met freekeh en specerijen

Ingrediënten:
boter, citroensap, freekeh, kaneelstokje, kippenbouillon, olijfolie, pimentbessen, scharrelkip, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Stokviskroketjes - croquetas de bacalao

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroen, laurierblad, melk, stokvis, ui, verse bladpeterselie, water, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Alle recepten van P. Tryde