Sam & Sam Clark

We hebben 6 boeken van Sam & Sam Clark waarvan 3 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sam & Sam Clark? Registreren is gratis!

Boeken van Sam & Sam Clark

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Sam & Sam Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Macaroni-yoghurtsalade

Ingrediënten:
baharat, boter, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, macaroni, pijnpitten, piment, turkse chilipepervlokken, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Pasta met zeevruchten - fiduea

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroen, noedels, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, spaanse ui, spaghettini, tomaat, venkelzaad, venusschelpen, verse bladpeterselie, visbouillon, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Lams-kibbeh in yoghurt

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bulgur, eidooier, gemengde specerijen, kaneel, mager lamsgehakt, mager lamsvlees, munt, olijfolie, pijnboompitten, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:

Mojama met tomaten, paprika, gehakt ei en olijven

Ingrediënten:
citroen, ei, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, kleine olijven, knoflook, mojama, rode ui, rode-wijnazijn, tomatensap, verse bladpeterselie, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Gebakken piquillopaprika´s met tijm

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fijn zeezout, knoflook, piquillopaprika, rodewijnazijn, suiker, verse tijm en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Tomatensoep met komijn en vijgen

Ingrediënten:
gedroogde vijgen, groene paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie, olijfolie extra vergine, suiker, tomaat, tomaten uit blik, ui, verse vijg, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Tahindipsaus nr 2 bietendipsaus

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie extra vergine, peper, rode biet, rodewijnazijn, tahin, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Paddestoelen met wheat berries

Ingrediënten:
citroensap, hele tarwekorrels, knoflook, komijnzaad, olijfolie, ui, verse koriander, wheat berries, wilde paddestoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Gemarineerde garnalen in yoghurt en specerijen met tarwekorrels

Ingrediënten:
citroensap, griekse yoghurt, groene paprika, knoflook, komijnzaad, noorse garnalen, olijfolie extra vergine, tarwekorrels, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Wortelpuree met karwijzaad en feta

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, feta, karwijzaad, pitabroodje, verse munt, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Gegrilde witlof met sherryazijn en jamón

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, jamón serrano, knoflook, sherry-azijn, verse bladpeterselie, verse tijm, witlof, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vlees / barbecue/grill
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro:

Gemarineerde gebakken vis - pescado en adobo

Ingrediënten:
bloem, citroen, hondshaaifilet, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oregano, peper, rode-wijnazijn, saffraandraadjes, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Snijbiet met kikkererwten en tahin

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, kikkererwten, peper, rode chilipeper, snijbiet, tahinsaus, zout en zwart uienzaad

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Sardientjes gevuld met koriander, knoflook en komijn

Ingrediënten:
bloem, citroensap, knoflook, komijnzaad, peper, sardines, verse koriander, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Casa Moro:

Anijskoekjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, anijszaad, boter, cognac, eiwit, fijne kristalsuiker, gemalen amandelen, kandijsuiker en tarwebloem

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / zoete hapjes
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Prei-rozemarijnsoep met Picos de Europa

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, picos de europa-kaas, prei, verse bladpeterselie, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Casa Moro:

Hummus

Ingrediënten:
citroensap, kikkererwten, knoflook, olijfolie extra vergine, tahin, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Sam & Sam Clark