Saus van piquillopepers
★
★
★
★
★
Een recept van P. Tryde en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 250 in Moro .
- Keuken:
- Mediterraans / Spaans
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- extra vergine olijfolie
- knoflook
- piquillopepers
- rode-wijnazijn
- tijm
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.