Furu chao tongcai - Waterspinazie met gefermenteerde tofu
★
★
★
★
★
Een recept van Ken Hom.
U vindt dit recept op pagina 134 in Smaak van china .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / soja
Ingrediënten
- arachideolie
- droge sherry
- gefermenteerde tofu
- gefermenteerde tofu met spaanse peper
- rijstwijn
- water
- waterkers
- waterspinazie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.