Artisjokken, topinamboer, Chinese artisjokken, Meyer citroenen, Castelvetrano olijven en Trappitu olijfolie
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller.
U vindt dit recept op pagina 56 in Sous vide .
- Soort:
- sous-vide / groente
Ingrediënten
- artisjokken
- artisjokken, chinese
- champagne-azijn
- meyer citroen
- olijfolie
- olijfolie, trappitu
- olijven
- olijven, castelvetrano
- peterselie
- peterseliespruiten
- topinamboer
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.