Lever van zeeduivel en torchon

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 104 in Sous vide .

Soort:
sous-vide / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lam in gelei - jellied lamb

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Chaud-froid saus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Tomatengelei

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Met Moulard eendenlever gevulde kwartel

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide