Met Moulard eendenlever gevulde kwartel, geserveerd met cipollini, vijgen en portglazuur

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 130 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eendenleversaus

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Eend-pruimenpaté met armagnac

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Hoisin-eendenpaté met lenteui

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Eenden-kersenpaté

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten