Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Met Moulard eendenlever gevulde kwartel, geserveerd met cipollini, vijgen en portglazuur
- Ingrediënten:
- cipollini, eendenlever, kwartel, portglazuur, ui en vijgen
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Portglazuur wordt beschouwd als port.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met portglazuur in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient portglazuur:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit delicious. magazine - 2015-13:
Recept uit delicious. magazine - 2010-10:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2010-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Recept uit delicious. magazine - 2015-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-07:
Recept uit delicious. magazine - 2011-07:
Recept van Duizenden1dag:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit delicious. magazine - 2013-07:
Recept uit delicious. magazine - 2013-07:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit delicious. magazine - 2014-11:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept uit delicious. magazine - 2011-13:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-05:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Picknick / diner / nagerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2011-02:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag: