Saucisson à l'ail met geschaafde augurk, gecomprimeerde witte perzik, zoetzure zilveruitjes en Dijonmosterd

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 151 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zoete augurken voor kenners

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Smakelijke vleessalade

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Broodmaaltijd voor wijnboeren

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Sandwich-spread

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten