Runderlende met jonge teentjes knoflook, geglaceerde wortel, eekhoorntjesbrood, saus van rundermerg, siroop à la bordelaise en pommes Maxim

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 164 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 267 voor de bereiding van “wortel, geglaceerd, blz 267”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Champignons met koriander

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Eekhoorntjesbrood-olie

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Eekhoorntjesbrood, gebakken

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Porcini oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]