Gepocheerde Moulard eendenlever met concord-druiven, selderij, gezouten nougatine van Virginiapinda's, bananenpuree en Pedro-Ximenez sherryazijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 194 in Sous vide .

Gang:
voorgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Wateetons Wetenschap: Je puberdochter de les lezen: de banaan-editie

Een recept uit Meneer Wateetons

Bosch Silent Mixx Blender + Winactie

Een recept uit Betina Oostveen

Bosch Silent Mixx Blender + Winactie

Een recept uit Betina Oostveen

Fruitsalade 1

Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme