Sous-vide zalm

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 84 in Moleculair koken .

Gang:
diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Hongaars

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Dressing voor avocado met mangosalade

Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Lamsoester met mosterd en dragon

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Olijfolie met citroeninfusie

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken