Sous-vide zalm met courgettestrips en vloeibare gel van venkel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 84 in Moleculair koken .

Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lamskarbonaden op gelaagde groente

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Sous Vide Monkfish Pave

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Courgette tortilla

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Vuurvrije pastasaus (ongekookt) munt, citroen en feta

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light