Sous-vide zalm met couscous met rozijnen en koriander

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 84 in Moleculair koken .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Citroensiroop

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Verse kaas met citroenrasp

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Manhattan

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Cassata met Italiaanse kersen

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie